Window Graphics

   

  Window Graphics este o folie autocolanta pentru geamuri, cu grafica vizibila din afara, care va ajuta sa va personalizati si semnalizati vitrina sau autovehiculul intr-un mod elegant. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul cladirii.

  Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare, putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse. 

  Suportul Window Graphics sau One Way Vision este un autocolant PVC cu perforaţii, alb-lucioas având adezivul de culoare neagră, cu grosimea de 140 microni şi suport din hârtie siliconată cu greutatea de 135 g/m2. Este imprimabilă cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent.

  Pe suprafeţe de sticla, autocolantul tip Window Graphics (One Way Vision) creaza spatii de reclama. Principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate in spatele foliei pot sa vada prin ea (se poate astfel utiliza la reclame pe autoturisme, autobuze etc). Se poate utiliza si pentru supraveghere (in magazine, supermarketuri, depozite).

  Printurile pe autocolante geam (window graphics) sunt diferite de autocolantele standard, permit trecerea luminii prin geam. Autocolantul Window Graphics sau One Way Vision este creat special pentru printarea pe imprimante care funcţioneaza cu cerneluri pe baza de solvent sau ecosolvent, aceasta folie este un suport special de prezentare a mesajului publicitar. Se aplica pe suprafete plane, rigide si transparente (sticla, acril, policarbonat etc.), asigurand aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine printata buna, privita dinspre exterior catre interior.

  Preturi de la 6,3 euro/mp.

  Pentru a beneficia de oferta noastra va rugam sa ne contactati la 0747406125 sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

  window graphics

  Program

  • Luni - Vineri: 8.00 AM - 8.00 PM
  • Sambata : 7.30 AM - 9.30 PM
  • Duminica : 7.00 AM - 10.00 PM

  Contacteaza-ne

  Adresa : Yan Design SRL, RO35249870, J16/1884/2015 Carpen, str Rozei , nr 1, Dolj, Romania

  • Email : info@yanprint.ro
  • Comenzi : 24/7
  • Telefon : 0747 406 125

  Search