Colantare Auto – Reclama ta pe roti !

   

  Inscriptionarea auto se realizeaza pe autocolant special, rezistent la apa, vant si razele soarelui, sau cu windows graphics. Windows graphics se foloseste pentru reclamele pe geamurile masinilor, pe geamurile de la magazine, supermarketuri, depozite. Principala sa caracteristica este ca persoanele aflate în spatele foliei pot să vadă prin ea.

  Printurile pe autocolante geam (window graphics) se diferentiaza de autocolantele standard prin permiterea treceri luminii prin geam. Autocolantul Window Graphics este creat special pentru printarea pe imprimante care funcţionează cu cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent, această folie este un suport special de prezentare a mesajului publicitar. Se aplică pe suprafeţe plane, rigide şi transparente (sticlă, acril, policarbonat etc.), asigurând aceeaşi vizibilitate din interior spre exterior, dar şi o imagine printată bună, privită dinspre exterior către interior.

  Pretul este in functie de complexitatea printului si dimensiunile masinii. Pentru a obtine oferta noastra va rugam sa ne contactati la 0747406125 sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

  autocolant capota

   

  imprimare autocolant

  Program

  • Luni - Vineri: 8.00 AM - 8.00 PM
  • Sambata : 7.30 AM - 9.30 PM
  • Duminica : 7.00 AM - 10.00 PM

  Contacteaza-ne

  Adresa : Yan Design SRL, RO35249870, J16/1884/2015 Carpen, str Rozei , nr 1, Dolj, Romania

  • Email : info@yanprint.ro
  • Comenzi : 24/7
  • Telefon : 0747 406 125

  Search